Jun 30, 2009

yayinci kurulustan kamuuyuzuna duyurulur


selam kamuuyuzu, ben yayinci kurulus. belirli bi zamandir gp maksimov uzerinden aranizda baara baara soyleyemediim seyleri soleyerek gonul eglendirmek ile mesguldum. Kimileri oldu bu karakter ile beni bir tuttu, kimileri oldu bunun yuzunden alindi. kimileri oldu beni gp maksimov gibi yasayan biri zannetti. ama ole diil. o sadece bi sanri, yazmaya yardimci olan bi sekreter hatta mektubu daatan bi "envoy." Freud'un id'i, mahallenin iti bildiiniz.
bu karakterin varligina ve onun yazmasina vesile olan fiziki sartlar simdilik ortadan kalkmis bulunuyor. bunun halet-i ruhiyem ile zerre alakasi yoktur. baska bi ulkede yasamak, kultur/sinif/irk/cinsiyet farkliliklarini daha keskin olarak gormek, bana normal gelen beseri davranislarin anormal, anormal olanlarin norm olduunu farketmek sebep oldu bole bi karakterin olusmasina. Ilaveten sinirlenip laf soleyemediim durumlar icin kendisini alenen somurdum.
O fiziki sartlar simdi mevcut diil...onun icindur ki gp maksimov'un orta sinif dusmani ahlaki bi sureligine kendini bu blogta askiya alacaktir. Salt, not defterinde yer alan eski konular celik gibi disiplinli proleter durus geregi kendisi tarafinda bu blog'a post edilecektir.
Yine de kendisi ile yuruttumuz gorusmeler sonrasinda isim hakkini kisa sureliine kurulusumuza devretmis bulunmaktadir. Halkimizin yuregine su serpilsin! Yayinci kurulus olarak ilani yakinda buradan da duyurulucak olan yeni (fakat kendisi eski) bi olusumun parcasi olarak, gp maksimov'un zevzevkliinin yayilmasina yardimci olacagimizi duyurmak isteriz.
yayinci kurulustan kamuuyuzuna duyurulur...her nerede yasaniyor ve yaslatiliyorsa

Jun 16, 2009

ein bahne strasse

soranlar oldu haliyle "neredesin ibis" minvalinden...tabi kimse bilmez Rijkaard nasi oldu da imza atti, Neeskens beraberinde geldi. Frank'ima nazim gecer gecmesine de, Johan buyugum bi yerde. madrid'de mesai harcamak gerekti ufaktan anlicaaniz. "esya toplamaya el atar misin haci" deyince frankciim ile ister istemez bi amsterdam yaptim.

ustune 3 gunde 3 ayri sehirde 2 dugun 1 cenazeye katildim. yani herkesin her an yaptii seyler -- c'est la vie. holding falan kurmadim, depresif degilim, temizlik ve gizlilik halen esaslarim.