Apr 8, 2009

vekil ile akmak?

Araya bi iki tatsiz gelisme bi de coook tatli (lil'sista) bi gelisme girince mevzuumdan geri kaldim ama strike back eyliyorum. Ama tersten gidicem guncel olandan eski olana.
Ev arkadasimin dogum gunuydu bugun, downtown'da TheShoutHouse die feci bi mekana akmak istemis is arkadaslari ile. Kendisi eyalet meclisinde 2 temsilcinin sekreterligini yapiyor, yani isten ayni kidem arkadaslarini bekliyordum haliyle. Nerden bileyim vekil abiler de icmeye gelicek? kot pantelon goynek gelmisler, sifir kodamanlik emaresi. Bi de bana oyle sorular soruyo ki abi, ben "oha super eleman feci kafa" deyip muhabbet harliyorum ama aklima hic gelmio vekil olabilecegi. Ha gelse ne olur? umrumda olmaz ama bir iki yerde "oh hell yeah" die kaptirivermem ve lil'sista'nin (ben caardim hemen geldi, sahane diil mi?) gaziyla vekil amcaya sahnedeki pianist abilere "pussy control caldiiir, noolursian" die edepsizlik etmemiz disinda bi yamugum(uz) olmadi zannimca. Herifcioglu da "yok artik ben bunu isteyemem, ayip" die  salvo yaptikca biz "lan olm, utanma be noolcak git sole calsinlar, ayip mi var?" die yuklendikce yuklendik. Ta ki abiler biz ikinci notu vermeden sarkiyi calmaya baslayana kadar. Sahnede ki abilere caldirmak demisken:
Mekan iki kuyruklu piyano, bi davul set ve bi de basstan ibaret. 3 abi devir teslim seklinde 50lerden bu yana hemen hemen herseyi caliolar, tek yapman gereken masa uzerinde kucuk kaatlara istediin sarkinin adini yazdirman. Sali gunleri de "birthday tuesday" olduundan, doomgunu cocuklarina icki beles! 3 saatte amerikan rocknroll, 80ler pop-rock ve bir iki 90lar gereksizlii ve hiphop'i hazmedip mekandan ciktik. Lil'sista'nin butun istedii sarkilar calinip benimkiler calinmayinca ben biraz bozuk attim ama "istek notun bende, sakliicam" die cebe attiim notta sole yaziodu "Pussy Control: Do it to it, you know you want it!.." o kadar da little bi sister deil mi ne, bana dokunmaz...sizi bilmem.
Asagida sira ile calinmayan parcalarim ve pussy control var. Prince abimizin (o da biizm mahallenin cocugu, minneapolisli eet) orjinali deil, mecburen cover ile idare edelim.  



4 comments:

ciidem said...

vekillerle takilmakla iyi yapmissiniz bence. akari kokari olmaz onlarin. hihaho!

gp maksimov said...

crocustheflower sizden eksin bekliyor blog alemi!

gp maksimov said...
This comment has been removed by the author.
ciidem said...

daha vadesi var o isin...