Dec 25, 2008

Erkegin vucuduyla imtihani!


Fitness salonu macerasina atilanlar beri gelsin, lafim onlara: isin icinde bariz bir homo erotizm yok mu? -- ustelik "tarihsel erkekligin asinma problemine" tekabul eden -- buyuk laf ediyorum dikkatinizi cekerim. bence tarihsel bi ana denk geldik; tamam bi endustri var, artik sadece kadin diil erkek vucudunu da erotize edip pazarlamaya giristi. diger taraftan escinsel hareketin yukselisi de var. ama is sadece bu ikisinden ibaret degil, asinan bir erkek iktidari mevzu bahis, yannis anlasilmasin "cinsiyetler arasinda esitlik de ilerleme oldu, fiyu!" diicek kadar safdil diilim ama "erkek olmanin konturlarinin daha fazla cizilmesi gerek kardeslerim (brothas)" dien bi ses dolasiyor etrafta. ama bu konturu cizmek icin elimizde birtek vucudlar mi kaldi be biraderler? 
ole celiskili bir yumak ki, bu konturlari cizmeye dair her hamle girisimi (fitnessdir, zartur zurttir.. maskuliniteye referans veren baska seyleri de siz ekleyin be annem) yaptigi isin farkinda...farkinda oldukca daha da kasiyor, daha da maskulen olmaya calisiyor. bole bi "dead circle" ki akar gider.
bi de erkeklerin bi arada vucudlari ve cinselliklerine yatirim yaptiklari ortamlar, pek bi komik sahneler ihtiva ediyor: fitness salonunda birbirine yardim edenler, gizlice birbirini seyredenler,  Turbonegro tayfi cok yasasin, aynen dedikleri gibi: "o kadar terli yari ciplak adam kuliste bi arada...ehem," rockstarlar, bi de sporcularin kucaklasmalari opusmeleri. lan hani bu isler en erkek enn delikanli ortamlardi!?! yemeyin beni, bu ortamlar homoerotizmin zirve yaptigi mekanlar. bu hepimiz tarafindan ole iyi biliniyor ki, feci tirsip "aman abi, ya ibne olursam?" die ver kendini dumbell'a, yat bench pressin altina! yerler mi, yemezler...
bilin ki hemcinslerim (heteroseksuel olanlari tabi), bu kadar cok maskulen olmaya calismamiz sadece sunlara delalet: 1) tarihsel anlamda erkeklik asiniyor, bunun bi cok boyutu var, beni ugrastirmayin simdi 2) onun icin sefilce "nnne kadarr da erkekim, baaak" imasi verecek herseyi ustumuzde yapmaya, tasimaya haziriz, elimizde bi tek ficutlarimiz kaldi cunku (bu cunku 15 yasinda disi cadde teenageri tonlamasiyla okunsun)! 3) sinsice hepimiz icimizdeki korkunun farkindayiz "ya hepimiz gizli gay isek?!" bu belli olmasin die yapmicagimiz maymunluk yok di mi, ama sansa bakin bi bu maymunluklarimiz bu korkumuzu bastirmak bir yana aksine hatirlatiyor.
Bi maskulen sporlar, bi fitness, bi rocknroll bu maymunluklarin sahidir kizkardeslerim. aptal olanlariniza ozet geceyim (ne yazik ki onlar aramizda): bi erkek ne kadar maskulen gozukmeye calisiyorsa, bilin ki "inner gay" o kadar kuvvetli zuhur etmektedir icerden icerden.
sonuc, kadinlar bu korkumuzun resmen kokusunu alicak kadar akillilar. Onun icin, it is kinda too late for ya brotha, der...bicepste agirlik artirmaya salona kacarim...optum gamzelerinizden (ordan diil lan!) 

1 comment:

Büyük Rakı said...

fazla söze gerek yok...
Electric six'den sizler için geliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI