May 24, 2009

let's go to DMV* and get an ID

derken hayat "dolce vita," baslar. hemen en shik ve en gentrified muhit "ah her aksamustu birami orda icmezsem, hayat cekilmez olur" yavsakliiinda mimlenir. gizli sosyopat ama gusto sahibi guruhun icine kaygalanlastirici ile karisilir. nehir kenarinda yurulur, tarihi mahallede evler bakilir "himm belki birgun" hayalleri kurulur. luks marketlerden alisveris yapilir, en az 2-3 peynir cesidinin ve gourmet buffet seceneklerinin mudavimi olunur." ah ne guzel, her yere yurulerek gidilebilioo" sapsal ifadesi yuzde, ahkam kesilir. daha otobusle tanisilmamistir...
derken hayat "aci-tatli" baslar. derler ki calisiosunuz gidip, sosyal guvenlik karti cikarin. su otobusle gidin. otobuste "nerde o yakisikli/guzel insanlar, her daim shiklar. subaru'lu young couplelar" aptal ifadesi yuze yerlesir. yoksullarin bu ulkede kilolular olduu ogrenilir, mide hafiften kalkar. Sosyal guvenlik ofisinde gercegin colune buyur edilir, aaz acik bunyeli bizler. amerikan ruyasi yuze tokat olarak shaklar. mekandaki tek beyaz, "white trash" olmayan etler -- korku ile titrer.
bi daa bu iki muhiti de donulmez..."south side" ile kaynasilir, muhitin cocugu "slug" ile hisdas olunur. atmosphere yaratilir:



*DMV: department of motor vehicle, burda kimlikler (ehliyet ve eyalet kimlikleri) bu ofisten alinio. basliga ilham da baska post konusu. klibi oynatamayanlar icin link de burada.

6 comments:

Anonymous said...

way be çok sert çarptı

gp maksimov said...

kinayeli bi demec mi senin ki eva?

kırmızılı said...

nerdsn sn yaw kaç zmndır?

Anonymous said...

nerdesin meraktayım::)

Anonymous said...

kinayesizzzzzzzz

kırmızılı said...

???