Mar 7, 2009

evet, siz gonlumun milf'isiniz

Yaklasik bi hafta once pazar gunu, 1 Mart'ta, Minneapolis 26. cadde Bad Waitress 'de bir arkadasinizla ve arkadasiniza mi ya da size mi ait oldugunu anlayamadigim dunya tatlisi bebeginizle kahvalti eden kadin kisi... Umarim yeryuzunun sayili uyduruk dillerinden modern turkceyi anliyor ve blogu takip ediyor ya da olmadi turkce bilen bi arkadasiniz size bu satirlari okuyordur. gozlerinizle ayni renkteki mavi bluzunuz, siyah taytiniz ile kahverengi cizmelerinizin uyumu enfesti. gozlerinizin altindaki halkalar, ve yasinizi sahane belli eden yuz cizgileriniz canimizi yakti. keske her disi kahveden bi yudum alirken bi kasini sizin gibi kaldirabilse.
Akranlarindan zinhar haz etmeyen, yetiskin erkeklere gicik bir insan olarak size cocuklarla aramin cok ii oldugunu soylemek isterim. Eger ki o seker sey sizin cocugunuz ise butun gunumu onunla gecirmekten zevk duyacagimi belirtir, siz isteyken evi cekip cevirecegime yemin sad ederim. siz yeter ki benle pazarlari kahvalti edin; ne yiyecegimize siz karar verin bana sadece muzik kutusundan neler dinleyecegimizi birakin yeter. hah, olmaz mi? 
Inanin bu ugurda atmiicaim takla, yapmiicaim maymunluk, resimdeki arkadas dahil gures tutmayacagim boz ayi (lutfen sevimliligine kanmayin bu serefsizin), agiz burun dalmiicaim insan yoktur.
hurmetlerimle efenim, ilaveten lepiska saclarinizin hastasi oldugumu da belirtmeden gecemiicem. 

No comments: