Feb 28, 2009

dun neler oldu? varan 1

Neler olmadi ki...3 saatte tam 30 santim kar yagdi. aazimiz acik camdan disari tipiyi seyrederken bi tek ben "hohoho, yasasin!" naralari atarak tek kisilik sevinc yumagi olusturmakla mesguldum. neden? cunku persembeleri kayak gunu, ve kar kayakcinin en birinnci dostu. Ama yagan kar degil "duran duran" kar! Gel de bunu, " kayaga gidelim de gidelim" diye tutturan H'ye anlat. Teamuldur, kar yagarken, hele ruzgar ve tipi varken kayilmaz, edep ile beklenir. Bole gaz bi insanla olunca teamul ve adap islemiyor haliyle. Ikincisi, taze kar (toz kar-powder snow), eger ayaginizda toz kar ya da free style kayaklar yoksa sizi yavaslatiriz ve isin zevkini kacirir. 
Neyse gittik mekana, goz gozu gormuyor, tipi ve kar var. standart pistler haliyle kesmeyince "black diamond"a gectik. fakat pist pust boardcilar yuzunden karman curman edildiginden hoplamali ziplamali kaymak zorunda kaldik. Once kemkum ettik ama soora "ulan yoksa?!" die rampalarin ve kucuk atlama tepelerinin oldugu "park"a sektik. atladik, zipladik, dusmeden gunu tamamladik. gece sonunda H ile aramda sole bi dialog gecti, chair liftte:
M: yuzumde, bisey var mi?
H: sayabildigim kadariyla 5 tane buz kubu var sakalinda. dur gostericem bekle...
M: Ayna mi tasiosun yaninda?
H: yok ya fotonu cekicem (ceker)...bak
M: Oha, bu ne yahu? neanderthal olmusum resmen!
Soora bu arkadas, resmi yolla deyince "e ben onu sildim" die karsilik verir. Guzelsin, akillisin, e bu yaptigin ne simdi? 

1 comment:

ezgi said...

Eheheh.
(zevzek koment.)