Feb 10, 2009

y'all shall die!


Gecen ofise daldigim da adimin zikredigildigini isittim: "himm, dedikodu" reseptorlerim fullforce acildi tabi. "e ne demisim soora" diye dedikoducularin onune atlayinca birden dokulduler haliyle. Iclerinden, Meg diyelim, erkek arkadasina hani hepimizin manitalarimiza sordugu o aptalca sorulardan sormus: " kar firtinasinda bi kulubede mahzur kaldigimi farz et, yanimda da bi erkek arkadasim olucak, hangisinin olmasini istersin?" erkek ya da disi bu sorunun gayesi "bakalim kimler potansiyel alfa male/female, kimlerden beni kiskanio" olcmektir ekseriyetle. ama hetero erkekler bu soruya genelde potansiyel rakiplerinin adini cevap olarak vermezler. Arkadasimiz, hadi ona da Mike diyelim, "maksimov ile basbasa kalmani yeglerim" deyu cevap vermis. dedikodu malzemesi olmamin sebebi de bu imis. buyur burdan yak...tabi Meg "gecen sefer bizde iken yaptigin sean connery taklidin  bunda etkili oldu bence ama Mike seni cok seviyooo demek ki" demesi ile benim "seninki beni sevio galiba" demem bir oldu. Ilave bilgi: iskoc aksaninin hastasiyim, sarhojken bi sean connery taklidi patlativerdim yapisti kaldi ustume.
kanka mertebesinden bi arkadas "bu irkcilik, adam seni gocmen oldugun icin potansiyel olarak impotent goruyo bence"die buyurdu. ben ayni durumda buyuk penisli oldugunu tahmin ettigim arkadaslarimin manitamla ayni mekanda kalmamasini yegleyecegimi soyleyip "ben hintli ya da zenci arkadasim varsa onunla ayni adaya dusmesini istemesem, bak bu irkcilik olur" deyu karsilik verdim.
Milletin beni sevip sevmemesi pek de ipledigim bi mesele degil acikcasi, ama "cheerful" ile baslayan yakistirmalar bu hadde vardi...tamam varilan had ile cok da bi meselem yok ama "evimizin gelini" "mahallemizin ii cocugu" die anilmak istemem -- kabul gorme korkum var (sosyolog arkadaslar buyurun burdan yakin). hissettigim ile davranislarim arasinda bayaa bi orantisizlik mezhu bahis annicaaniz. bana has degil herkeste olmali boylesi.
Ozetle bana kalsa ben 3kaatci bi pevezenk, poseur'un onde gideni, yufka yurekli dangalak, ve tahammulsuz bi picim. isinize gelirse, yoksa alayinizin bi tetiklik cani var (harbi poseurum, panige kapilmayin hemen)!

1 comment:

gramscian said...

"hislerinle davranışların arasındaki orantısızlıgı" hoş görmekle birlikte arkadaşının tespitine katılıyorum, sosyolog sanırım kendisi, tebrikler...