Mar 14, 2009

mimcilik deyu bisey varmis...

Blogculuk muessesinin soyle bir olayi var: mim. ben de taze ogrendim. bir mesele vuku buluyor, sen bununla ilgili frontal lobe'un dan mukus saciosun, soora ustune diyosun ki "ya bi de komsu blog bu hususta ne sacmalar, onun merakindayim" linkliosun adini, blogcilik teamulleri cercevesinde uzerine kelam etmen farz oluyor. Sunu belirtmeden gecemiicem, bu mimcilik bana pek hitap etmedi -- facebook'a da kil olmaya basladim, hesabi iptal etmem yakindir. Ama zaten su hayattta sana/bana hitap etmeyen bi cok seyi yapio musun, yapiosun e o zaman?
Mevzu soyle baslamis: anladigim kadariyla isvecte ikamet eden 5posta adli pek guzide bi sahsiyet blog'undan "acaba blogcular hangi blogcularla yiyismek/sevismek" ister diye bizim apartmandan madafaka'nin ziline basmis. o da topu bana atti, gogsumde yumusattim, ahanda sutu cekiyorum:
Petunya ile Egzotikayi tek gecerim! haliyle dangalak bir blog kitlesi bu 2 akilli ve istedikleri gibi yasayan aplalari "la olm siz hakiki misiniz, ben sizi kukupipikukupopoanusanus, ehuehu" den ote gecmeyen yorumlara bogmuslar. 2 ya da tek (ki bu kuvvetle muhtemel) kisi, petunya ve egzotica bende "ya sizinle bi muhabbet harlasak ya..." ile baslayan sorasini burda anlatmiicaim hislerin hasil olmasina sebepler. Ki benim icin "merakta on kaplan gucundedir" derler ki dogrudur...benim merak ettim mi, ugrasir, takip eder, irdeler, durter, dalga gecer, fakat asla durmam. Madafaka'nin verdigi linklerdeki porno emekcileri aplalarim ben de "mehh, iyiymis"den oteye gecmeyen, merak esigimi asmayan, cuksel hislere gebeler salt.
Bi de burda zinhar linkini vermiiceim disiler var ki, onlar beni muhtemelen kendi standartlarinin altinda gordukleri icin yahut sikilhan, ust-orta sinifcik, malenki malchik sekerler olduklarindan muddet yuz vermez, iplemezler. Ha ben de bi muddet daha meraka gark olurum, sardikca sararim (sarmanin kralini da selamon yapar, ilaveten) mutfak/yatak denklemleri ve bilumum "kinky wizard" planlari guder ama sonra "ne lan bu hollanda kralicesi beatrix misin sen bea" tepkisini verir, oyundan cikarim.
Bilmem soylememe gerek var mi, boylelerinin %95'i memleketlim kadinlardir; uzulerek belirtirim ki, "goster oolum amcalara cukunu/kizim dogru oturcu" anne babalarin urunleridirler. Hele bazilari var ki ben de kendilerine "sayin disi kisi bi gelir misiniz, himm tamam simdi siktirip gidebilirsiniz" tepkisini boca etme durtusu uyandirirlar. ben bu naza gelmelerden, "akilliyim ama ah bi turlu o cilgin insan olamiyorum" tavrindan ikrah ettim; "ozgur kadinim, hayat benim hayatim" isyani pratikte guzel, blogda dahi anneni replika edersen o is olmaz ki kuzum! yazi bu, kiskirtacak...onun icin petunya ve egzotika benim icin numero uno'dur! ne yazdiklari degil, nasil yazdiklari cekici olan.
mim ise krali burda: bakalim pembe/siyah ilk 11'den buyuk raki, selamon, meaningful moment peanutbutter,  macabresque neler dokecekler eteklerinden. bi de buyugum metin bey var...kendisi "edepsiz, pic!" diye paylarsa beni, yemin olsun sesimi cikarmam; ama o asude kaleminden kanirtsal kelimeler dokulse, her blogcunun yazisal tenasul hayati ihya olur diye dusunmeden de edemiyorum. 

2 comments:

Büyük Rakı said...

Paşam kusura bakmazsan ilk miminde yalnız bırakacağım seni. Malum sebep dışında bir de öle okuyup da ah ulan dediğim bi hatun blogger da yok hattı zatında.
Bir dahaki mimde görüşmek ümidiyle esen kalın.

gp maksimov said...

hatun mu dedik?! yazisindan etkilenip hemhal olmak istedigin blogger dedik...ben arayip malum sebepten izin alirim. maksat kalemler sakirdasin, anlatmasi zor meselelerde kelimeler dokulsun.