Mar 8, 2009

Obama Baskan bi bak hele

Ya Obama Baskan, dediler ki bizim memlekete gidicekmissin, "ozellikle ziyaret etmek istiyor" dediler. Ben derim ki gitme! Yok walla ermeni soykirimi meselesinde yillardir camura yatan, insanina hayvan muamelesi yapan, milleti patirpatir sokakta vuran, nerede El Besir gibi kendi kalibrelerinde adamlar varsa onlarin sirtini sivazlayan musvettelerden ibaret, gecmisinden tirsan, gelecege dair zerre bir fikri olmayan, fasist olamayacak kadar lakayit ama "iktidarsizligindan" futursuzca saga sola saldiran bir devletin insan hayatinin icine sictigi bir ulke oldugu icin gitme demiyorum. Hasa, ne haddime! Sundan gitme diyorum:
Sahane tekirdag rakim var, daha dun yunanin cakkalindan tarama, koz patlican, ajvar, tuzlu sardalya aldim. Hem ezine hem beyaz hem gorgonzola peynir sardirdim. meyhane pilavi da patlatirim, yaninda yunanin yogurdu, miss. Tam rakilik sarkilar da var. hemen, "Neden geldim Amerika'ya"yla girizgah eyleriz, Ahilleas Pulas ve Nick Sedefciyan abilerimizden. su gibi akitirken aslan sutunu ben biraz sana dert yanarim, "American women, get away from me" hesabi, sen bana cocuklari hangi okula yazdirdin onu bi anlatirsin, ilerleyen saatlerde birbirimize "gakkosum," "barackciim" diye hitap ederiz. Naapacan Torkiye'de? muhabbetim fena degildir, sikilmadan dinlerim derdini, ayarinda icerim her zaman. memleketten ne merak ediosan aklim yettigi ve dilim dondugunce anlatirim ben sana. Minneapolis dedigin 3 saat mesafe be DC'ye. yap bi guzellik kardesine.
Baskanima Onemli Not: Hanim ses ederse ben onu arar, rizasini alirim onceden. Ama gozunu seveyim o Joe Biden'a soyleme, onda bi hinlik, o beyazbeyaz gulusunde bi bayiklik, bi icten pazarlikcilik seziyorum. Bi de sigara boregi istersen gelirken yufka aliver. Haydin optum.

3 comments:

madafaka said...

siğerin, ben geliyom.

gp maksimov said...

raki getir, raki!

Büyük Rakı said...

paşam sana ivedilikle muzicon kullanmanı tavsiye ediyorum. bizim memlekette utube çekmiyo.
öper kaçarım...